Complete construction of stones

We have more than 15 years experience about stone covering. We constructing family houses, apartments and big projects for example hotels, office houses and more. Nowadays we employ more than 30 persons and many subcontractors in the stone covering disciplines.


Szaktanácsadás:

Kőburkolat választás során figyelembe kell venni az épület stílusát, a már betervezett anyagokat és színeket, meg kell felelnie a főbb technológiai követelményeknek és nem utolsó sorban nem szabad elhanyagolni a használhatóságot és a tartósságot is, hogy évek múlva is a frissen átadott érzést adják a felületek.
Budaörsi bemutatótermünkben és akár a helyszínen is lehetőség van rá hogy teljeskörűen elmondjuk véleményünket és tanácsokat adjunk már a hordozófelület kialakításában.


Költségek:

A kőburkolatok teljeskörű kivitelezésekor a helyszíni felmérést követően komplett egységárat adunk meg, evvel is megkönnyítve a pontos elszámolást. Ez az egységár tartalmazza a munkadíjat, az anyag vágási veszteségét, a rögzítéshez szükséges ragasztót, a fugaanyagot, egyéb segédanyagokat és a szállítást is.


Munkadíj:

Az általunk forgalmazott kőburkolatok ragasztott rögzítését homlokzati és padlófelületeken kb. 6000 Ft és 9000 Ft közötti nettó m2 áron vállaljuk, mely függ a felület bonyolultságától. A nagyobb kültéri felületek az alacsonyabb kategóriába esnek, a bonyolultabb beltéri felületek, mint pl. egy fürdőszoba a drágább kategóriába.


Segédanyagok a MAPEI-től:

Cégünk ha teheti a legjobb minőségű MAPEI termékeket használja a kivitelezései során. A segédanyagok menüpont alatt erről több információt lát.
Kőburkolatok esetén az általános segédanyagok a következőek: cementkötésű flexibilis ragasztóhabarcs, flexibilis fugázóanyag, rugalmas hézagtömítők, impregnáló. Ezeken felül szükség lehet még egyéb segédanyagokra is, melyeket csak egy hekyszíni bejárás, vagy a munka folyamán lehet megállapítani.
Az általános MAPEI segédanyagokkal nagyjából 2000 Ft és 2500 Ft nettó m2 ár között lehet számolni.


Kőanyagok vágási vesztesége:

Tapasztalataink alapján kb. 5-10 % vágási és egyéb veszteséggel érdemes számolni, melynek mértéke szintén a felület tördeltségétől illetve kiosztásától függ. Kőanyagtól függően nagyjából ennek költsége 500 Ft és 1000 Ft nettó m2 ár között van. Galériánk nagy része a mi munkáinkat tartalmazza. Ha elégedett a látottakkal keressen fel minket és kérjen árajánlatot.


BALKÁN STEIN           |         19/03/2018           |         Produced: Balázs Gódor                                                                             Sitemap           |         Magyar         Deutsch