Kőburkolatok teljeskörű kivitelezése

Több mint 16 éve cégünk a kőburkolatok kereskedelme mellett az általunk forgalmazott kőanyagok szakszerű burkolását is vállaljuk, legyen szó családi házakról, társasházakról, nagyobb irodaházakról, szállodákról, vagy térburkolatokról egyaránt. Mára több mint 25 főt és számos alvállalkozót alkalmazunk a kőburkolás szakágban.


Szaktanácsadás kőburkolat kiválasztásához:

Kőburkolat választás során figyelembe kell venni az épület stílusát, a már betervezett anyagokat és színeket, meg kell felelnie a főbb technológiai követelményeknek és nem utolsó sorban nem szabad elhanyagolni a használhatóságot és a tartóssagot is, hogy évek múlva is a frissen átadott érzést adják a felületek.
Budaörsi bemutatótermünkben és akár a helyszínen is lehetőseg van rá hogy teljeskörűen elmondjuk véleményünket és tanácsokat adjunk már a hordozófelület kialakításában.


Kőburkolatok munkadíja

Az általunk forgalmazott kőburkolatok ragasztott rögzítését homlokzati és padlófelületeken kb. 6.000 Ft és 9.000 Ft közötti netto m2 áron vállaljuk, mely függ a felület bonyolúltságától (egyedi termékek esetén akár lehet több is). A nagyobb kültéri felületek az alacsonyabb kategóriaba esnek, a bonyolultabb beltéri felületek, mint pl. egy fürdőszoba a drágább kategóriába.


Egyéb költségek kőburkolatok kivitelezésekor:

A kőburkolatok teljeskörű kivitelezésekor a helyszíni felmérést követően komplett egységárat adunk meg, evvel is megkönnyitve a pontos elszámolást. Ez az egységár tartalmazza a munkadíjat, az anyag vágási veszteségét, a rögzítéshez szükséges kőragasztót, a fugaanyagot, esetleges egyéb segédanyagokat és a szállítást is.


Segédanyagok a FASSA BORTOLO-tól:

Cégünk Olaszországból importál és forgalmaz speciális kőburkolatokhoz kifejlesztett ragasztó és egyéb segédanyagokat, melynek gyártója a FASSA BORTOLO. Az általunk eladott kőburkolatokhoz ezeket a kedvező árú segédanyagokat javasoljuk, mivel kivitelezéseink során nagy tapasztalatokat szereztünk.
Kőburkolatok esetén az általános segédanyagok a következőek: cementkötésű flexibilis ragasztóhabarcs, flexibilis fugázóanyag, rugalmas hézagtömítők, impregnáló. Ezeken felül szükség lehet még egyéb segédanyagokra is, melyeket csak egy helyszíni bejárás, vagy a munka folyamán lehet megállapítani.
Az általános FASSA BORTOLO segédanyagokkal nagyjából 2500 Ft és 3000 Ft nettó m2 ár között lehet számolni.


Kőanyagok vágási vesztesége:

Tapasztalataink alapján kb. 5-10 % vágási és egyéb veszteséggel érdemes számolni, melynek mértéke a felület tördeltségétől illetve kiosztásától függ. Kőanyagtól függően nagyjából ennek költsége 500 Ft és 1000 Ft nettó m2 ár között van. Galériánk nagy része a mi munkáinkat tartalmazza. Ha elégedett a látottakkal keressen fel minket es kérjen árajánlatot.


BALKÁN STEIN           |         2018.04.23           |         Készítette: Gódor Balázs                                                                             Oldaltérkép           |         English         Deutsch