Kőragasztók

A MAPEI tradicionális olasz építési segédanyag gyártó vállalat. Kőburkolatokhoz is javasolt és kifejezetten kőburkolatokra fejlesztett ragasztóit saját kivitelezéseinknél is használjuk.

 
  Mapei Keraflex
Maxi S1 szürke
Mapei Keraflex
Maxi S1 fehér
Mapei Adesilex
P9 szürke
Mapei Mapestone TM
Általános jellemzők: Extra flexibilis, C2TE S1 kategóriájú, cementkötésű ragasztóhabarcs, különösen alkalmas nagyméretű porcelán és természetes kőlapok felragasztására.Fokozott terhelhetőségű. Extra flexibilis, C2TE S1 kategóriájú cementkötésű ragasztóhabarcs, különösen alkalmas nagyméretű porcelán és természetes kőlapok felragasztására.Fokozott terhelhetőségű. Fokozott terhelhetőségű, C2TE kategóriájú, lecsúszásmentes, cementkötésű ragasztóhabarcs kül- és beltérben, padlóra és falra egyaránt. Trasztartalmú, középvastag ágyazatú ragasztóhabarcs, cementkötésű, elszíneződésre és nedvesség miatti alakváltozásra nem érzékeny természetes kőlapok ragasztására kül- és beltérben.
Kiadósság: kb. 3,5 m2/zsák kb. 3,5 m2/zsák kb. 3,5 m2/zsák kb. 3,5 m2/zsák
Kiszerelés: 25 kg 23 kg 25 kg 25 kg
Fugázási idő: 24 óra 24 óra 24 óra 24 óra
Szín: szürke fehér szürke szürke
Kőburkolat értékesítés

Balkán-Stein Budaörs


Szaktanácsadás

Balkán-Stein Budaörs


Kőburkolat kivitelezés

Balkán-Stein Budaörs


Fuvarszervezés

Balkán-Stein Budaörs

Honlapunk cookie-kat használ, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.