Kőburkolatok teljeskörű kivitelezése

 

Több mint 16 éve cégünk a kőburkolatok kereskedelme mellett az általunk forgalmazott kőanyagok szakszerű burkolását is vállaljuk, legyen szó családi házakról, társasházakról, nagyobb irodaházakról, szállodákról, vagy térburkolatokról egyaránt. Mára több mint 25 főt és számos alvállalkozót alkalmazunk a kőburkolás szakágban.

Kőburkolatok munkadíja:

Az általunk forgalmazott kőburkolatok ragasztott rögzítését homlokzati és padlófelületeken kb. 6.000 Ft és 9.000 Ft közötti nettó m2 áron vállaljuk, mely függ a felület bonyolultságától (egyedi termékek esetén akár lehet több is). A nagyobb kültéri felületek az alacsonyabb kategóriába esnek, a bonyolultabb beltéri felületek, mint pl. egy fürdőszoba a drágább kategóriába.

Kőanyagok vágási vesztesége:

Tapasztalataink alapján kb. 5-10 % vágási és egyéb veszteséggel érdemes számolni, melynek mértéke a felület tördeltségétől illetve kiosztásától függ. Kőanyagtól függően nagyjából ennek költsége 500 Ft és 1000 Ft nettó m2 ár között van.

Galériánk nagy része a mi munkáinkat tartalmazza. Ha elégedett a látottakkal keressen fel minket es kérjen árajánlatot.

 


Kőburkolat értékesítés

Balkán-Stein Budaörs


Szaktanácsadás

Balkán-Stein Budaörs


Kőburkolat kivitelezés

Balkán-Stein Budaörs


Fuvarszervezés

Balkán-Stein Budaörs

Honlapunk cookie-kat használ, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.