Természetes kőburkolatok

A Balkán-Stein Kft.-t 1995-ben hoztuk létre családi vállalkozásként, közel 20 éves szakmai tapasztalatunkra alapozva. Fő profilunk természetes kőburkolatok forgalmazás, kivitelezés, szaktanácsadást, tervezés. Cégünk az eltelt évek alatt dinamikusan fejlődött, mára már állandó és folyamatosan bővülő ügyfélkört mondhat magáénak.

Jelenlegi kőburkolat bemutatótermünk 2002 óta működik Budaörsön ahol közel 3000.-nm megtekintheti természetes kőburkolatainkat.

Budapest közelsége, a jó közlekedés és a nagy forgalom kiemelten magas látogatottságot biztosít számunkra, továbbá a több mint 1000 m2-es fedett raktárunk és üzemünk maximálisan biztosítja a gyors es pontos kiszolgálást.

Cégünk megmaradt családi vállalkozásként, es ezt a jelleget tudatosan tartja fenn: személyes kapcsolatot alakítunk ki és ápolunk minden ügyfelünkkel. Ez nagyon fontos, hiszen csak így lehetünk képesek olyan környezetet kialakítani számukra, ahol valóban otthon érezhetik magukat.

Beszerzési forrásaink:

Természetes kőanyagaink és a kőburkolatok legnagyobb részét Törökországból és Bulgáriából szerezzük be, de egyre nagyobb ütemben importálunk Olaszországból és Portugáliából is. Az eltelt évek alatt jó kapcsolatot alakítottunk ki a jelentősebb török, bolgár és olasz bányákkal, amelyek a legkiválóbb minőségű travertin, mészkő, kvarcit, terméspala és quartz agglomerát típusú kövekkel látnak el minket. Ezekből a kőburkolatokból heti rendszerességgel érkezik szállítmányunk.

Kőburkolatok kivitelezése és feldolgozása:

Cégünk megalakulása óta végez értékesítés mellett kőburkolást, kezdetekben kb. 5 fővel. Mára több építésvezetővel egyszerre több projekten is dolgozunk állandó 35-40 fővel, ezért sikerült nagy tapasztalatot szereznünk az általunk forgalmazott természetes kőburkolatokban, azaz a travertin, mészkő és kvarcit típusú kőanyagokban. Az elmúlt pár évben egy folyamatosan bővülő kőburkolat feldolgozó üzemet is sikerült kialakítanunk folyamatos 10-15 fős létszámmal.

Üzemünk leginkább a kivitelezéseinkhez szükséges kőburkolatok kisebb szabását végzik, de az utóbbi időben nagy mennyiségben vágunk és profilozunk ablakpárkányokat, fedlapokat és konyhapultokat, illetve alakítunk ki kandalló kőburkolatokat is. Bővebben..

Referenciáink a galéria menüpont alatt megtalálhatók.


Kőburkolat értékesítés

Balkán-Stein Budaörs


Szaktanácsadás

Balkán-Stein Budaörs


Kőburkolat kivitelezés

Balkán-Stein Budaörs


Fuvarszervezés

Balkán-Stein Budaörs

Honlapunk cookie-kat használ, hogy az Ön számára a legjobb böngészési élményt nyújtsa. A weboldal használatával Ön elfogadja jelen felhasználási cookie-kat.